Bours Industriële Verpakkingen
Sterk in verpakken: van klein tot bulk

INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN

De laatste twee decennia zijn de activiteiten van onze divisie Industriële Verpakkingen sterk gestegen. In samenwerking met diverse opdrachtgevers verrichten wij alle voorkomende productiewerkzaamheden: van ad-hoc opdracht tot langdurige, strategische industriële projecten.
Wij zijn gespecialiseerd in verpakkingen van onder andere:
  • Kattenkorrels
  • Waspoeders
  • Houtpallets
  • Kunstmest
  • Granulaten

VOOR IEDER PRODUCT DE OPTIMALE VERPAKKINGSMETHODIEK

Bours Industriële Verpakkingen zoekt voor elk product, productieproces of toepassing naar op maat gesneden methodes. Alles uiteraard in nauw overleg en afgestemd op de specifieke vraag van onze klanten. Van klein tot bulk en van poeder tot granulaat; voor elk product leveren wij over de meest optimale verpakkingen.
Bours industriële Verpakkingen

EEN COMPLEX VRAAGSTUK? VRAAG OM ADVIES!

Een complex probleem op het gebied van verpakkingen? Laat u dan deskundig adviseren door het ervaren team van Bours Industriële Verpakkingen. Is er geen kant-en-klare oplossing voorhanden? Dan ontwikkelen wij een machine specifiek voor die verpakkingsmethode. Uiteraard voorzien van alle noodzakelijke functionaliteit.
Bours Groep Maastricht
(Per 27.09.2019) Ankerkade 154, 6222 NM Maastricht - +31 (0)433 641 654 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.