Bours Machineverhuur
Uw ideale partner bij het huren van gespecialiseerd materieel

Speciale gereedschappen en machines zijn soms slechts voor korte duur nodig, maar vormen niettemin een zware investering.
Bours Machineverhuur biedt flexibele en betrouwbare oplossingen.

TALLOZE MOGELIJKHEDEN MET OF ZONDER BEDIENING

We leveren een breed scala aan apparatuur en machines zoals vorkheftrucks, laadschoppen, verreikers, graafmachines en tractoren.
Van uiteenlopende merken, in verschillen prijsklassen, met of zonder bediening en ook in diverse brandstoftypen: Diesel, LPF of elektrisch; Bours heeft ze op voorraad!

Lease of koop?

Als uw bedrijf de voordelen van lease en koop wil afwegen, informeer naar de voorwaarden. Vorkheftrucks, laadschoppen of verreikers, u kunt het zo gek niet bedenken of Bours heeft het. Perfect onderhouden en tegen een vastgesteld, concurrerend all-in tarief.

Onderhoud en service

Door een eigen onderhoudsdienst zijn wij in staat goed materieel tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Mocht er onverhoopt toch een storing of defect ontstaan, ontvangt u direct een vervangend apparaat. Uiteraard zonder bijkomende kosten.

Bours Machineverhuur

Onderhoud van de visvijver in Itteren maastricht

  • Vorkheftrucks
  • Laadschoppen
  • Verreikers
  • Graafmachines
  • Tractoren
Bours Groep Maastricht
Aan de Maas 2 6223HC Maastricht - +31 (0)433 641 654 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.