Bours over ons
Er zijn geen problemen: Er is Bours
De bedrijven van de Bours groep zijn al jarenlang een vertrouwd beeld in Maastricht en wijde omgeving. Onze bedrijven zijn actief op diverse vlakken.

Bours Groep Maastricht

In 40 jaar tijd is Bours Groep Maastricht uitgegroeid van een (h)echt familiebedrijf naar een betrouwbare, servicegerichte businesspartner in de (Eu)regio met een uitgebreid dienstenpakket in tal van disciplines. Of het nu gaat om de verhuur van bedrijfspanden, machines en personeel of het onderhoud van terreinen en het industrieel verpakken van producten; Bours Groep Maastricht biedt oplossingen op maat.
40 Jaar ervaring, know-how en klant- en servicegericht denken en handelen hebben geresulteerd in vier afdelingen met één centraal aanspreekpunt. Met een team van meer dan 100 medewerkers biedt Bours Groep Maastricht snel, praktisch en efficiënt oplossingen op zowel technisch als organisatorisch vlak.

Het gemak van vier bedrijven onder één dak

Het dienstenpakket is moeilijk af te kaderen. De praktische manier van aanpak, de kennis en ervaring en het innovatieve karakter van de Bours Groep Maastricht zorgen binnen het hele industriële gamma voor een breed inzetbaar dienstenaanbod.

Bours Machineverhuur

Bours is specialist op het gebied van verhuur van groot materieel zoals o.a. grondverzetmachines, heftrucks en tractoren, indien gewenst inclusief gekwalificeerd personeel. Door onze eigen onderhoudsdienst kunt u op elk gewenst moment beschikken over een up-to-date machinepark.

Bours Industriële verpakkingen

Gezien de ruime ervaring en brede kennis is Bours al jaren toonaangevend op het gebied van ontwikkeling van tailormade verpakkingsmethodes.

Bours Agrarisch Industrieel Loonbedrijf

Het Agrarisch Industrieel Loonbedrijf (AIL) zorgt o.a. voor het onderhoud aan weg- en waterwegen, groenvoorziening en produktie-ondersteunende werkzaamheden.

Bours Holding

Bours Holding houdt zich bezig met de verhuur van kantoor- en bedrijfsruimtes.
"Uw opdracht is bij Bours in vertrouwde handen."
Aldus, familie Bours

Bedrijfsgegevens

(per 27.09.2019)
Ankerkade 154
6222 NM Maastricht

Telefoon: +31 (0)433 641 654
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.bours.nl

Overige:
Kvk: 14624853
Bours diensten
Over ons
Bours Groep Maastricht
Aan de Maas 2 6223HC Maastricht - +31 (0)433 641 654 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.